vrijdag 7 november 2014

Op een presenteer... ladder.

Dit keer weer met hout aan de slag geweest! Schoonmama was vorige week jarig en nu hadden we onthouden dat ze zo'n houten ladder mooi vond. Niet zomaar een ladder, maar zo'n display waar je bijvoorbeeld foto's, beeldjes en tijdschriften op zetten kan.

Zelfgemaakte kado's zijn (vind ik!) toch het leukst, dus een mooi projectje om samen met manlief te doen! Uiteraard eerst een schets gemaakt en de maten bepaald. Vervolgens (met manlief samen) alles op maat gezaagd, netjes afgetekend, voorgeboord en in elkaar gezet. Het was superlekker weer, dus het kon heerlijk buiten. Nog even schuren, in de whitewash, even laten drogen en klaar! Het project was in een paar uurtjes gepiept. En eerlijk gezegd: hij had zo bij een woonwinkel in de etalage kunnen staan.



Men neme een paar planken (geschaafd in dit geval), een paar korte schroeven voor de 'achterwandjes' en een paar lange voor de horizontale planken, zodat deze ook echt wat kunnen dragen. De display is ongeveer anderhalve meter hoog en 45 cm breed. Alles zit vanaf de achterzijde in elkaar geschroefd, dus aan de voorkant zie je geen verbindingen. Wel zo netjes! 

Blij met het resultaat! En schoonmama gelukkig ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten